Carn de porc i porquet

Bestiars Palliser, on la tradició i el respecte per la nostra illa, Menorca, s’uneixen en la nostra cria de porc menorquí. Amb un compromís inalterable per la qualitat i l’autenticitat, ens enorgulleix oferir el nostre porc menorquí, criat íntegrament en la nostra benvolguda illa.

01

L'essència del nostre treball

El nostre principal objectiu és mantenir viva la riquesa genètica del porc menorquí. En Bestiars Palliser, cada porc neix i es cria en els verds camps de Menorca, beneficiant-se d'una dieta basada en els productes naturals de l'illa i gaudint de llibertat en els nostres prats. Aquest acurat procés de criança, unit a la nostra incessant obstinació per l'excel·lència, ens permet assegurar que tots els nostres productes compten amb un certificat de criança 100% menorquina.

02

El porc menorquí: Un tresor de la nostra illa

El porc menorquí és una raça única, amb una rica història que s'estén al llarg de segles. Benvolgut per la seva carn d'alta qualitat, el seu sabor profund i la seva textura delicada, aquesta raça autòctona és un autèntic tresor de Menorca. En Bestiars Palliser, criem aquesta raça amb orgull, respectant les tradicions i brindant un sabor genuïnament menorquí a la seva taula.

03

Compromesos amb la qualitat

Convidem a descobrir el veritable sabor de Menorca a través del nostre porc menorquí. Criat a l'illa, aquest porc ofereix un sabor únic i distintiu que captura la bellesa i l'encant de la nostra llar. Amb cada mossegada, s'assaborirà l'essència de Menorca, encarnada en una carn de qualitat excepcional.

Carn 100% de menorca

Porc i porquet

Descobreix la varietat de productes que oferim en Bestiars Palliser, des de porcs fins a porquets, tots criats a la nostra illa de Menorca. El nostre porc menorquí ofereix corts com el llom, conegut per la seva suavitat, i el costillar, famós pel seu equilibri entre carn i greix. Els porquets, per part seva, són apreciats per la seva tendra i delicada carn, perfecta per a rostits i guisats. Tant els porcs com els porquets són criats a Menorca, la qual cosa garanteix l’autenticitat i la qualitat excepcional dels nostres productes.

Entrecot

Bistec

Rellom