CARN DE MENORCA 100% CERTIFICADA

GANADOS PALLISER

Som una empresa familiar amb més de 80 anys d´història dedicada a la distribució de productes carnis a Menorca provinents d´animals 100% autòctons sota la nostra marca certificada Pallicarn.

Contacta'ns

Pots contactar-nos a través del següent formulari per sol·licitar qualsevol tipus d’informació relacionada amb els nostres productes.

Comercialitzem

Carns de Menorca

Carne de Menorca

VEDELLA DE MENORCA 100%

Guanyats Palliser representa la trajectòria d’una empresa amb més de 80 anys d’experiència, que va començar amb la compra i la venda de bestiar, i que ha aconseguit transformar-se en un dels negocis familiars més destacats en la distribució de carn a Menorca.

Des de la cria, matança i tractament de la carn per satisfer les necessitats dels nostres clients, fins a la compra de tot tipus de productes carnis a Menorca per a la seva posterior distribució, ajudant així al sector primari amb la comercialització del seu bestiar per proveir productes autòctons a l’illa.

Carn 100% de menorca

Els nostres productes

Ganados Palliser, una empresa familiar amb una rica història de més de 80 anys en la distribució de productes carnis a Menorca. Ens sentim orgullosos proporcionar carn d’alta qualitat d’animals 100% autòctons sota la nostra marca certificada, Pallicarn.

Vedella

La nostra vedella prové de bestiar criat a les verdes praderies de Menorca. Alimentats de forma natural, els nostres animals produeixen una carn de vedella rica i saborosa, perfecta per a tot tipus de plats.

carne-de-menorca

Porc i Garrí

Comercialitzem amb porcs i garrins de forma ètica i sostenible, adquirint els animals a les diferents ramaderies de Menorca per al posterior sacrifici, especejament i comercialització.

carne-de-menorca

Xai i Cabrit

Els nostres bens i cabrits són criats en pastissos naturals, cosa que dóna com a resultat una carn tendre i sucosa, amb un sabor únic que només es troba a Menorca.

Maduració dry aged

Carns madurades de Menorca

La maduració de la carn és un art que requereix temps, paciència i una cura extrema. És un procés natural que intensifica el sabor i millora la textura de la carn, aconseguint que cada mossegada sigui una autèntica experiència gastronòmica.

A Bestiars Palliser oferim una varietat de carns madurades, des de vedelles fins a porcs, garrins, bens i cabrits.

Els nostres experts controlen meticulosament les condicions d’humitat, temperatura i ventilació, permetent que la carn maduri de manera natural, sense pressa, però sense pausa. Aquest procediment acurat incrementa la tendresa de la carn, realçant-ne el sabor natural i la sucositat.

carne-de-menorca

La satisfacció dels clients és la millor prova de la qualitat i la credibilitat de Ganados Palliser.

Antonio Palliser, gerent de Ganados Palliser

Opinions dels nostres clients

La nostra missió és fer que els nostres clients rebin els millors talls i productes provinents dels nostres bestiars criats en llibertat a Menorca.

Excelente
A base de 13 reseñas
ronald alexandder muñoz amari
ronald alexandder muñoz amari
2023-02-24
ANGELES SAMANIEGO
ANGELES SAMANIEGO
2023-02-24
Lorenzo Rotger Melia
Lorenzo Rotger Melia
2023-02-01
Jose Luis Perez Carmona
Jose Luis Perez Carmona
2022-12-30
Betsy Jakeline Tello Reategui
Betsy Jakeline Tello Reategui
2022-02-28
Cristobal Gonzalez Peinado
Cristobal Gonzalez Peinado
2022-01-28
auro tc
auro tc
2021-12-11
Victor Barber Pons
Victor Barber Pons
2021-08-05
Miguel Grandio Pico
Miguel Grandio Pico
2021-07-27
Calidad superior buena jente buen trato jente agradable como en casa
fabiola velandia
fabiola velandia
2021-07-05
Los mejores precios al alcance del consumidos. Adicional muy bien atendido

Distribuint Carn des de fa més de 80 anys

A Ganados Palliser, ens comprometem a oferir productes carnis de la més alta qualitat, provinents d’animals criats amb cura i respecte.

Ens preocupem per la sostenibilitat i el benestar animal. El nostre bestiar es cria a pastures naturals de Menorca, alimentant-se de forma orgànica i vivint en un entorn saludable. Aquesta forma de criar els nostres animals no només garanteix el seu benestar, sinó que també contribueix al sabor excepcional dels nostres productes.

Ens esforcem a millorar constantment els nostres processos per garantir la qualitat dels nostres productes. Des de l’art de la maduració de la carn fins al control acurat de les condicions d’humitat, temperatura i ventilació, cada pas del nostre procés està dissenyat per realçar el sabor i la textura de les nostres carns.