Vedella vermella de menorca

En Bestiars Palliser, celebrem la rica herència de la nostra illa, Menorca, a través de la cria de la vedella vermella, la raça menorquina. Amb un profund respecte per les nostres arrels i un compromís indestructible amb l’excel·lència, ens enorgulleix presentar la nostra vedella vermella menorquina amb certificat 100% que s’ha criat a l’illa.

01

El nostre compromís

En Bestiars Palliser, celebrem la rica herència de la nostra illa, Menorca, a través de la cria de la vedella vermella, la raça menorquina. Amb un profund respecte per les nostres arrels i un compromís indestructible amb l'excel·lència, ens enorgulleix presentar la nostra vedella vermella menorquina amb certificat 100% que s'ha criat a l'illa.

02

La vedella vermella menorquina

La vedella vermella menorquina és una raça única amb una història rica que es remunta a segles enrere. Coneguda per la seva carn d'alta qualitat, sabor intens i textura suau, aquesta raça autòctona de Menorca és un veritable tresor de l'illa. En Bestiars Palliser, estem orgullosos de criar aquesta raça excepcional, honrant la tradició i aportant un sabor autèntic a la seva taula.

03

Sabor autèntic de Menorca

Descobreixi el veritable sabor de Menorca amb la nostra vedella vermella. Criada a l'illa, aquesta vedella ofereix un sabor únic i distintiu que reflecteix l'encant i la bellesa de la nostra llar. Amb cada mos, experimentarà l'essència de Menorca, capturada en una carn de qualitat excepcional.

Carn 100% de menorca

Talls Vedella

Descobreix la varietat de corts de la nostra vedella vermella menorquina en Bestiars Palliser. Des del rellom suau i sucós, fins a l’entrecot equilibrat i el chuletón sumptuós. Oferim també la saborosa faldilla i l’agulla, juntament amb el rodó i la babilla perfectes per a rostits. Criats a Menorca, els nostres talls garanteixen la qualitat i sabor autèntic de la nostra illa.

Entrecot

Bistec

Rellom