Distribuidors de carn

des de fa més de 80 anys

Tradició familiar

La nostra història

Els inicis de Bestiars Palliser se situen en el període postbèl·lic, quan Manuel Palliser exercia labors de comerciant de bestiar, adquirint caps de bestiar i proporcionant carn a les forces armades.

Era un individu progressista per al seu temps, comptant fins i tot amb telèfon i vehicle personal. Després de morir a primerenca edat i sense hereus, el seu germà Antoni va prendre les regnes de l’emprenedoria familiar, on també va començar a col·laborar el seu fill, Manuel Palliser Orfila, als seus escassos 16 anys.

Els Palliser van mantenir la tradició, recorrent les granges, triant les vedelles joves que consideraven prometedores i coordinant el trasllat fins al port des d’on eren enviades.

D’altra banda, van implementar innovacions com ara el negoci d’enceba de vedells, començant a sacrificar els caps de bestiar a Menorca i enviant els talls a la península. Una vegada finalitzat el servei militar, Antoni Palliser Riudavets es va unir a l’emprenedoria familiar com a membre de la quarta generació.

Escorxador de Maó

Bestiars Palliser va obtenir la concessió per a operar l'escorxador municipal de Maó. Es van formalitzar com a societat de responsabilitat limitada en 1992 i per un quart de segle, la signatura va estar al comandament, fusionant la seva activitat amb l'administració de terres pròpies i de tercers per a l'enceba de bestiar, i incursionando gradualment en la distribució i venda de carn per a algunes carnisseries.

Jubilació

Al novembre de 2009, van anunciar la seva decisió de no seguir amb la gestió de l'escorxador municipal, inaugurant un nou capítol de comercialització i distribució de carn de Menorca. En 2019, Manuel Palliser va aconseguir l'edat de retir, cedint al seu fill Antonio el rol de nou propietari i director de l'empresa.

La satisfacció dels clients és la millor prova de la qualitat i la credibilitat de Ganados Palliser.

ANTONIO PALLISER, GERENT DE GANADOS PALLISER