Carn de xai i cabrit

Ens enorgulleix preservar i promoure el llegat del xai i cabrit menorquí, criats de manera sostenible i ètica en els camps verdeantes de la nostra illa. El nostre compromís amb l’autenticitat i l’excel·lència es reflecteix en cada animal que criem, garantint que cada producte que oferim és un veritable reflex de la riquesa i diversitat de Menorca.

01

La nostra promesa

Ens enfoquem a mantenir viva la singularitat genètica del xai i cabrit menorquí. En Bestiars Palliser, cadascun dels nostres animals es beneficia d'una dieta natural i viu lliurement en els nostres pasturatges. Aquesta cura i atenció, combinats amb el nostre constant enfocament en l'excel·lència, ens permet assegurar que cada producte que oferim compta amb un certificat de criança 100% menorquina.

02

Xai i cabrit menorquí: joies de Menorca

El xai i cabrit menorquí són races amb una història rica que data de segles. Valorats per la seva carn de primera qualitat, el seu sabor profund i la seva textura tendra, aquestes races autòctones són autèntics tresors de Menorca. En Bestiars Palliser, criem aquests animals amb orgull, respectant les tradicions i proporcionant un sabor autèntic menorquí a la seva taula.

03

Compromís amb l'excel·lència

El nostre objectiu és l'excel·lència en tots els aspectes. Els nostres xais i cabrits creixen en un entorn saludable i natural, alimentats amb el millor de l'illa i atesos per un equip de professionals experimentats. Cada animal es cria amb passió i dedicació, garantint un sabor i qualitat que capturen l'esperit autèntic de Menorca.

Carn 100% de menorca

Xai i cabrit

El xai menorquí, amb corts destacades com la cama i el coll, són molt benvolguts per la seva versatilitat en la cuina i la seva suculència. Els cabrits, la carn tendra dels quals és inigualable, són perfectes per a preparacions delicades com a rostits o estofats. Criats en els verds camps de Menorca, els nostres xais i cabrits aporten un sabor autèntic i una qualitat superior a cada plat que preparis.

Entrecot

Bistec

Rellom